Tips Untuk Subdealer ONEXOX

tips pengedar onexox

 

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat..

Selamat bertemu kembali. Dalam artikel kali ini, saya ingin kongsikan STEP 2 yang perlu anda lakukan sebagai pengedar ONEXOX. Jika anda belum lagi baca artikel sebelum ini, sila klik link di bawah..

STEP 1 sebagai new subdealer ONEXOX(Orang Baru) 

Jika dah baca, dah faham dan DAH LAKUKAN Step 1, anda boleh teruskan untuk STEP yang kedua. Jika belum, buat STEP 1 terlebih dulu dan pastikan anda LULUS CEMERLANG di langkah yang pertama.

Dalam STEP 2, setelah anda bergelar DEALER dan layak insentif sehingga Tier 4, kerja anda adalah jual.. jual.. jual.. jual simkad seperti biasa. TETAPI kali ini dalam usaha berterusan sambil promote user anda MESTI mempromosikan pendaftaran subdealer di Tier 1 anda. Mengapa?? Bila Tier 1 anda dah ada subdealer, secara automatik Tier 2 anda akan mula tumbuh. Begitulah seterusnya. (PENTING UNTUK BESARKAN NETWORK).

Lakukan secara konsisten dan LEBIH BERFOKUS untuk ramaikan subdealer. Jika terdapat beberapa orang subdealer/dealer yang aktif di Tier 1 anda.. jaringan bisnes ONEXOX anda akan mula berkembang dan anda sudah boleh tersenyum. INGAT.. JANGAN KERJA SEORANG DIRI!

Mempunyai ramai SD, seolah-olah anda sudah mempunyai sebuah kedai dengan cawangannya yang banyak. Jika kedai anda tidak dapat menjual pada hari ini, tentu ada kedai cawangan lain yang buat sales. Ini adalah benar dan saya telah lalui sendiri. Setiap hari mesti ada user baru yang sertai group saya. Sebab tu dalam beberapa bulan sahaja, user rangkaian saya telah melebihi angka 1000 user di mana setiap kali mereka topup saya akan dapat hasilnya. Mana mungkin saya daftar 1000 user dalam masa yang sangat singkat!

Melalui step yang kedua ini juga income anda bakal melepasi paras RM1K dalam tempoh yang singkat kerana jaringan anda bertambah besar.

Sebagai kesimpulannya, untuk STEP YANG KEDUA…

  • anda mula lantik dan ramaikan subdealer di Tier 1
  • mempunyai subdealer bermaksud anda TIDAK LAGI kerja sorang-sorang seperti di STEP 1.

 

Sekian untuk kali ini. Sehingga bertemu kembali.

PERCUMA!

Isi nama dan email terbaik anda di bawah dan klik "SAYA NAK RAHSIA INI!" untuk download PERCUMA Ebook Eksklusif ini...


Nama :
Emel :

Nota : Autoresponder adalah dikuatkuasakan oleh Emelmatik.com dan hak privasi anda adalah dijaga sepenuhnya.