User Get User (UGU)

———-
MAMAT:
———-
Bro, aku minat nak buat side income dengan simkad Onexox tapi aku tak nak maintain apa-apa. Aku dengar RM10 pun boleh buat duit dengan simkad ni. Macam tak logik!!! Modal aku ciput jer.

——————-
DEALER KENTAL:
——————-
Tq bro atas soalan ko. Bab LOGIK MEMANG ADA. Kalau ko join apa-apa bisnes pun tapi TIADA USAHA memang logik ko tak ke mana. Dan TAK LOGIK kalau tanpa usaha ko boleh berjaya. Ha Ha Ha.

———-
MAMAT:
———-
Habis tu macam mana??

——————-
DEALER KENTAL:
——————-
Aku tabik ko sebab ko ada sedikit ilmu tentang Onexox. Betul ko cakap tadi, modal RM10 jer boleh buat income. Jom aku terangkan secara detail sebab ko memang minat.

Setiap pengguna simkad ONEXOX adalah layak untuk program “User Get User” ini. Ko cuma pengguna biasa, dan ko rekeman/ajak kawan ko beli simkad. Simkad boleh beli kat mana-mana dealer Onexox. Dealer akan daftar dan letakkan nombor ko sebagai UGU. Maka ko akan dapat insentif 6% daripada jumlah topup pengguna yang ko perkenalkan pada dealer anda.

Ko cuma rekeman kan saja, segala urusan pendaftaran dealer ko yang uruskan. Sangat mudah tanpa perlu keluar modal. Ko tak payah pening kepala nak maintain sebab ko tak mau maintain.

Sebagai contoh ko membawa 10 rakan ko menjadi pengguna ONEXOX dan setiap seorang akan topup RM100 sebulan.

 Maka, dalam sebulan..

10 rakan X RM100 = RM1000 Dan komisen anda adalah 6% daripada RM1000 = RM60! Kalau ko rekemen 1000 orang lagi besar la income ko.

Ko akan layak dapat selagi mana ko menjadi pengguna ONEXOX dan selagi mana rakan-rakan ko menjadi pengguna ONEXOX. Bonus akan dibayar pada 16hb berikutnya, dan jika bonus bawah RM50 akan dibayar melalui akaun topup dan jika melebihi RM50, ko boleh request HQ masukkan ke dalam akaun bank!

———-
MAMAT:
———-
Woow!!! Aku minat.. memang logik. TQ BRO.

——————-
DEALER KENTAL:
——————-
Nanti dulu. Ko belum guna simkad lagi. Daftar dulu kat sini =>> http://www.onexoxclicks.com/hop.php?ref=Dysd4910 .RM10 jer macam ko bagitau tadi. Free postage.


 

 

 

PERCUMA!

Isi nama dan email terbaik anda di bawah dan klik "SAYA NAK RAHSIA INI!" untuk download PERCUMA Ebook Eksklusif ini...


Nama :
Emel :

Nota : Autoresponder adalah dikuatkuasakan oleh Emelmatik.com dan hak privasi anda adalah dijaga sepenuhnya.