Siapa saya?

Assalamualaikum wbr dan Salam Perkenalan,

Nama saya Narul Erwan Shah bin Hasan a.k.a nesh, tinggal di Perlis. Kebolehan saya ialah bidang pemasaran offline dan online dari dalam & luar Malaysia serta membantu ramai orang menjana pendapatan yang lumayan melalui internet. Saya berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam pemasaran internet (Internet Marketing) bermula tahun 2005.

Kemahiran dan pengalaman saya sebagai online dan offline marketer menjadikan saya seorang usahawan serta menjadi ‘Cikgu’ kepada sesiapa sahaja yang ingin mempelajari ilmu online dan offline marketing.

leadershp

 

Straight to the points, selalunya persepsi kita, untuk berjaya dalam bisnes mesti bermula dengan modal yang besar untuk mendapatkan keuntungan lumayan. Kita nampak bisnes konvensional di luar sana BESAR tetapi hakikatnya keuntungannya KECIL malah risiko kerugian adalah cukup tinggi. Bezanya bisnes simkad ONEXOX pula ialah ianya nampak kecil tetapi potensi keuntungan cukup BESAR. Bisnes untung seposen dua posen dan seciput inilah yang sebenarnya bisnes yang kita perlu rebut kerana modalnya sangat rendah dan TIDAK memungkinkan kita jatuh bankrap. Fikir-fikirkan…

Jangan cepat berputus asa. Saya tahu apa yang diingini oleh tuan dan puan. Yang paling penting, saya tahu sistem pemasaran internet apa yang praktikal dan boleh difahami dengan mudah oleh tuan dan puan untuk menjalankan bisnes simkad ONEXOX dengan mudah dan ringkas yang saya yakin 100% tuan dan puan juga boleh lakukan. Usaha saya ini juga adalah untuk memenuhi tanggungjawab untuk menyebarkan pengetahuan ini kepada seluruh ahli ONEXOX supaya mencapai matlamat menghasilkan wang tanpa henti sampai bila-bila sebagai terma leadership saya.

 

Pengalaman Saya Sebagai Leader ONEXOX..

BOP1

BOP Onexox di Centre Onexox Perlis bersama-sama dengan AD Hairey dan AD Amin

 

‘SCREEN SHOT’ Pengedar Onexox Yang Sertai Saya & Mendapat Bimbingan Sepenuhnya Sebagai Usahawan Onexox

t1t2

t3t4

t5t6

T7

Untuk berjaya dengan bisnes ini, tuan dan puan perlu melengkapkan diri dengan pengetahuan asas bisnes ini dengan pendekatan yang paling mudah. Cara mempelajarinya adalah melalui orang yang berpengalaman serta mengetahui aspek tentang ilmu pemasaran, sebagai leader yang bertanggungjawab dan sentiasa bersedia memenuhi kriteria yang tuan puan harapkan dalam perniagaan prepaid ONEXOX.

Sekian… Jumpa anda di Puncak Kejayaan!

 

PERCUMA!

Isi nama dan email terbaik anda di bawah dan klik "SAYA NAK RAHSIA INI!" untuk download PERCUMA Ebook Eksklusif ini...


Nama :
Emel :

Nota : Autoresponder adalah dikuatkuasakan oleh Emelmatik.com dan hak privasi anda adalah dijaga sepenuhnya.