Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat,

Untuk tips kali ini saya ingin kongsikan potensi perniagaan eRecharge Onexox untuk jangkamasa yang panjang.
E-Recharge merupakan akaun yang menyimpan modal tambah nilai (topup) yang boleh kita gunakan untuk menjual topup ONEXOX kepada pelanggan-pelanggan ONEXOX.

Cadangan saya, setiap subdealer atau dealer Onexox MESTI belajar niaga ereharge bermula dari sekarang. Ini kerana, once pengguna Onexox dah mencecah angka 7 juta nanti, mungkin ambil masa 3 hingga 5 tahun akan datang, anda dah kurang berniaga simkad dah.. Pada masa ini, untung harian anda adakah bergantung kepada apa yang anda mulakan hari ini…

Ayuh, mulakan berniaga erecharge Onexox hari ini terutamanya kepada yang belum bermula. Sebagai contoh, hari ini kita modalkan RM200 dan dapat untung RM8. Jika sehari anda berjaya menjual erecharge RM200, UNTUNG jual erecharge dalam sebulan bersamaan RM8 x 30 hari = RM240!!

Kesimpulannya, sambil bina rangkaian masing-masing, sila pastikan juga jualan erecharge bertambah. Bulan depan, katalah dah banyak permintaan, upkan modal erecharge kepada RM500.  Potensi keuntungan erecharge ketika ini bersamaan RM25 x 30 hari = RM750!!  Dan PALING PENTING, SETkan TARGET, “dalam tempoh 6 bulan aku nak achieve XXXX RM sehari”

Oh ya… Apa yang saya terangkan di atas TIDAK termasuk insentif dari topup pelanggan di setiap Tier (10% – 15%)

Kalau nak berniaga, niaga betul-betul. Segala peluang untuk jana keuntungan tu GRAB semuanya…. Erecharge pun sebenarnya lumayan untuk jangka masa panjang.

All the best rakan-rakan pengedar dan Selamat bermula niaga erecharge mulai hari ini!

PERCUMA!

Isi nama dan email terbaik anda di bawah dan klik "SAYA NAK RAHSIA INI!" untuk download PERCUMA Ebook Eksklusif ini...


Nama :
Emel :

Nota : Autoresponder adalah dikuatkuasakan oleh Emelmatik.com dan hak privasi anda adalah dijaga sepenuhnya.