Tips Terbaik Untuk Subdealer Onexox

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat,

 

Bertemu kembali dalam usaha kita memperkayakan ilmu marketing bagaimana nak besarkan income melalui bisnes simkad prepaid Onexox. Kali ini, saya akan berikan beberapa tips penting untuk rakan-rakan subdealer baru mahupun yang lama. Sila apply 5 LANGKAH MUDAH di bawah setiap kali anda closing user!

  • Subdealer/Dealer yang mendaftar nombor baru (SP), jangan lupa minta user topup terus RM10 untuk layak dapat tempoh sah 28 bulan (jadi kredit dalam HP akan ada RM15). Paling tidaknya user akan terasa penjimatan melalui akaun DA terlebih dulu selain dari dapat tempoh sah panjang!!!!

   ? Pastikan Subdealer/Dealer sentiasa ada bekalan erecharge yang cukup.

 

  • Beritahu user baru.. “Jika rasa jimat dengan Onexox, sila beritahu orang lain.. nanti boleh dapat insentif UGU 6%. Pastikan anda tinggalkan no HP anda @ bisnes kad @ flyers yang ada no HP anda kepada setiap user baru. Biasanya setelah mereka guna Onexox dalam 1 bulan.. mereka akan cari anda lagi untuk daftar keluarga, rakan² mereka etc…

 

  • Jika ada user yang daftar lebih dari 2 simkad ATAU mereka yang datang jumpa anda untuk kali ke 2… ajak mereka niaga (jadi SubDealer), hanya RM90 sahaja – dapat 5 simkad + full access sys untuk mulakan perniagaan.

 

  • Ajar user cara jimat seperti add 10 FnF, setting HP untuk elak pembaziran data, setting APN dan lain².

 

 • Sentiasa berhubung dengan penaja/pelantik anda. ?

 

# Tips Terbaik Untuk Subdealer Onexox

PERCUMA!

Isi nama dan email terbaik anda di bawah dan klik "SAYA NAK RAHSIA INI!" untuk download PERCUMA Ebook Eksklusif ini...


Nama :
Emel :

Nota : Autoresponder adalah dikuatkuasakan oleh Emelmatik.com dan hak privasi anda adalah dijaga sepenuhnya.