admin

Sila ambil maklum bahawa bermula jam 3 petang ini(19 Januuari 2018), fungsi GO BLACK akan dibuka kepada semua pengedar ONEXOX.

Bagi pengedar yang berminat menjadi BLACK DEALER, anda boleh mula membuat “Change of Business Plan” (COBP) ke atas NOMBOR DREG menggunakan pelan B59 & ke atas.

PENTING!! Pastikan anda pilih plan BLACK yang ingin dilanggan dengan TEPAT.
AMARAN: INI ADALAH BUKAN PERCUBAAN!!

Langkah-langkah

Login ke sistem Onesys.
Klik pada GO BLACK.

 
 

Klik UPGRADE NOW

 
 

Pilih plan BLACK dan ikut arahan yang diberikan. (pelan minimum untuk menjadi BLACK DEALER adalah B59)

 
 

Masukkan emel address dan klik CONTINUE.

 
 

Seterusnya, sila Update profile anda dan klik CONTINUE.

 
 

Langkah seterusnya, sila update CONTACT DETAIL dan Klik CONTINUE.

 
 

Langkah seterusnya, sila update CONTACT DETAIL dan Klik SUBMIT.

Seterusnya, semak emel anda dan masukkan BLACK CLEARANCE CODE. Klik button SUBMIT CODE

 
 

Contoh emel anda yang menerima BLACK CLEARANCE CODE. Anda hanya perlu copy kod.

 
 

Paparan di bawah menunjukkan anda dah berjaya SUBMIT. Anda perlu tunggu notifikasi melalui sms.

 
 

Selepas anda menerima seperti sms di bawah, proses upgrade kepada pakej BLACK dan selesai. Anda dah boleh TERSENYUM.

 
 

Seterusnya, login semula ke Onesys. Bila anda lihat paparan seperti di bawah, proses upgrade ke pakej BLACK dan selesai sepenuhya. Tugas anda sekarang, closing closing closing closing closing user dan pengedar sebanyak yang mungkin dan nikmati insentif luar biasa!!!

 

Dalam tutorial kali ini, saya akan tunjukkan panduan langkah demi langkah bagaimana mengguna applications ONEXAPP untuk pendaftaran simkad SP Onexox.

 

LANGKAH 1 :
Sila download fail apk oneXapp dari onesys.onexox.my

 

LANGKAH 2:
Selepas muatturun, anda boleh install application tersebut pada handphone anda.

LANGKAH 3:
Sila ikut step berikutnya untuk mulakan PENDAFTARAN NOMBOR BARU (SP)

 

LANGKAH 4:
Login dalam oneXapp dan klik Starter Pack Registration. (Rujuk rajah di bawah)

 

LANGKAH 5:
Sila klik gambar kamera pada bahagian atas sebelah kanan. Kemudian, scan gambar barkod(nombor telefon/nombor siri) seperti gambar di bawah dan klik butang SUBMIT.

 

LANGKAH 6:

Seterusnya, sekali lagi klik gambar kamera di atas sebelah kanan dan scan MyKad seperti di bawah. Untuk step ini, anda boleh betulkan secara manual maklumat alamat sila pastikan nama dan alamat sama dengan maklumat pada myKad. Sekiranya ada UGU, anda boleh isikan pada ruangan UGU. Seterunya, klik butang SUBMIT.

[UNTUK STEP INI, SILA PASTIKAN ANDA FOKUS DENGAN TEPAT & BUAT DI TEMPAT YANG TERANG & CUKUP CAHAYA] – SEMAK MAKLUMAT SEBELUM KLIK BUTANG SUBMIT

 

LANGKAH 7:

Rajah no 5 di bawah menunjukkan pendaftaran telah berjaya. Seterusnya, Setelah Submission Successfully, sila klik OK.

 

LANGKAH 8 : (**TAMBAHAN – boleh abaikan)

Anda diberi ada pilihan sama ada mahu langgan terus FAT10, FAT5 atau FATVOICE (pastikan anda ada eRecharge yang mencukupi). Anda boleh tick mana-mana pakej promosi yang ingin dilanggan. Rujuk rajah di bawah. Sekiranya anda tidak mahu langgan, sila klik SKIP.

Rajah 7 menunjukkan contoh langganan yang berjaya dibuat sekiranya anda melanggan pakej promosi yang disediakan. Seterusnya klik OK.

 

 

Tip ketika scan myKAD. Kebiasaannya, bila scan myKAD, ralat-ralat seperti berikut akan terjadi iaitu ejaan nama yang tak betul, bacaan nombor ic tak sama, alamat tak tepat dan sebagainya. Antara faktor menyebabkan ralat tersebut adalah:

  1. IC pengguna kotor atau permukaan ic dalam keadaan yang rosak.
  2. Pencahayaan yang tidak cukup.
  3. Tangan terketar-ketar ketika scan.

Bagaimana nak kurangkan ralat?

Anda perlu letakkan kad pengenalan dalam kedudukan yang stabil dan pastikan tiada pantulan cahaya lampu dan sebagainya ke atas permukaan ic. Kesannya, permukaan ic nampak lebih jelas. Seterusnya, scan dengan kedudukan tangan di support oleh objek tertentu seperti sisi meja atau apa-apa jer asalkan tangan tidak bergoyang ketika scan.

 User Get User (UGU)

———-
MAMAT:
———-
Bro, aku minat nak buat side income dengan simkad Onexox tapi aku tak nak maintain apa-apa. Aku dengar RM10 pun boleh buat duit dengan simkad ni. Macam tak logik!!! Modal aku ciput jer.

——————-
DEALER KENTAL:
——————-
Tq bro atas soalan ko. Bab LOGIK MEMANG ADA. Kalau ko join apa-apa bisnes pun tapi TIADA USAHA memang logik ko tak ke mana. Dan TAK LOGIK kalau tanpa usaha ko boleh berjaya. Ha Ha Ha.

———-
MAMAT:
———-
Habis tu macam mana??

——————-
DEALER KENTAL:
——————-
Aku tabik ko sebab ko ada sedikit ilmu tentang Onexox. Betul ko cakap tadi, modal RM10 jer boleh buat income. Jom aku terangkan secara detail sebab ko memang minat.

Setiap pengguna simkad ONEXOX adalah layak untuk program “User Get User” ini. Ko cuma pengguna biasa, dan ko rekeman/ajak kawan ko beli simkad. Simkad boleh beli kat mana-mana dealer Onexox. Dealer akan daftar dan letakkan nombor ko sebagai UGU. Maka ko akan dapat insentif 6% daripada jumlah topup pengguna yang ko perkenalkan pada dealer anda.

Ko cuma rekeman kan saja, segala urusan pendaftaran dealer ko yang uruskan. Sangat mudah tanpa perlu keluar modal. Ko tak payah pening kepala nak maintain sebab ko tak mau maintain.

Sebagai contoh ko membawa 10 rakan ko menjadi pengguna ONEXOX dan setiap seorang akan topup RM100 sebulan.

 Maka, dalam sebulan..

10 rakan X RM100 = RM1000 Dan komisen anda adalah 6% daripada RM1000 = RM60! Kalau ko rekemen 1000 orang lagi besar la income ko.

Ko akan layak dapat selagi mana ko menjadi pengguna ONEXOX dan selagi mana rakan-rakan ko menjadi pengguna ONEXOX. Bonus akan dibayar pada 16hb berikutnya, dan jika bonus bawah RM50 akan dibayar melalui akaun topup dan jika melebihi RM50, ko boleh request HQ masukkan ke dalam akaun bank!

———-
MAMAT:
———-
Woow!!! Aku minat.. memang logik. TQ BRO.

——————-
DEALER KENTAL:
——————-
Nanti dulu. Ko belum guna simkad lagi. Daftar dulu kat sini =>> http://www.onexoxclicks.com/hop.php?ref=Dysd4910 .RM10 jer macam ko bagitau tadi. Free postage.


 

 

 

Sebagai pengguna simkad Onexox, ada 3 cara jimat panggilan. Insyaallah anda akan dapat penjimatan maksimum.

  1. Set 10 F&F untuk nombor yang selalu users call. Boleh add untuk semua nombor dari lain² telco dan juga nombor telefon rumah.

Boleh guna KAEDAH SMS :
FnF ADD 011XXXXXXXX ke 22111

2. Topup RM50 sekaligus. Semua RM50 akan terus masuk akaun DA(akaun jimat).

3. Langgan promosi happy hours 333 minit. Harga langganan RM30. Secara kiraan, 1 minit = 0.09 sen. Cara langganan happy hours 333 minit boleh rujuk post di bawah.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=567342690279469&id=155547248125684bth_-brightred

Tips Untuk Subdealer ONEXOX

tips pengedar onexox

 

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat..

Selamat bertemu kembali. Dalam artikel kali ini, saya ingin kongsikan STEP 2 yang perlu anda lakukan sebagai pengedar ONEXOX. Jika anda belum lagi baca artikel sebelum ini, sila klik link di bawah..

STEP 1 sebagai new subdealer ONEXOX(Orang Baru) 

Jika dah baca, dah faham dan DAH LAKUKAN Step 1, anda boleh teruskan untuk STEP yang kedua. Jika belum, buat STEP 1 terlebih dulu dan pastikan anda LULUS CEMERLANG di langkah yang pertama.

Dalam STEP 2, setelah anda bergelar DEALER dan layak insentif sehingga Tier 4, kerja anda adalah jual.. jual.. jual.. jual simkad seperti biasa. TETAPI kali ini dalam usaha berterusan sambil promote user anda MESTI mempromosikan pendaftaran subdealer di Tier 1 anda. Mengapa?? Bila Tier 1 anda dah ada subdealer, secara automatik Tier 2 anda akan mula tumbuh. Begitulah seterusnya. (PENTING UNTUK BESARKAN NETWORK).

Lakukan secara konsisten dan LEBIH BERFOKUS untuk ramaikan subdealer. Jika terdapat beberapa orang subdealer/dealer yang aktif di Tier 1 anda.. jaringan bisnes ONEXOX anda akan mula berkembang dan anda sudah boleh tersenyum. INGAT.. JANGAN KERJA SEORANG DIRI!

Mempunyai ramai SD, seolah-olah anda sudah mempunyai sebuah kedai dengan cawangannya yang banyak. Jika kedai anda tidak dapat menjual pada hari ini, tentu ada kedai cawangan lain yang buat sales. Ini adalah benar dan saya telah lalui sendiri. Setiap hari mesti ada user baru yang sertai group saya. Sebab tu dalam beberapa bulan sahaja, user rangkaian saya telah melebihi angka 1000 user di mana setiap kali mereka topup saya akan dapat hasilnya. Mana mungkin saya daftar 1000 user dalam masa yang sangat singkat!

Melalui step yang kedua ini juga income anda bakal melepasi paras RM1K dalam tempoh yang singkat kerana jaringan anda bertambah besar.

Sebagai kesimpulannya, untuk STEP YANG KEDUA…

  • anda mula lantik dan ramaikan subdealer di Tier 1
  • mempunyai subdealer bermaksud anda TIDAK LAGI kerja sorang-sorang seperti di STEP 1.

 

Sekian untuk kali ini. Sehingga bertemu kembali.

Tips Untuk Subdealer Onexox

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat..

Bertemu kembali. Dalam artikel saya kali ini, saya akan kongsikan STEP 1 yang mesti anda lakukan terutamanya jika anda bergelar orang baru (new subdealer) dalam bisnes Onexox. Sebagai orang baru, semestinya anda perlukan tips dan panduan bagaimana nak besarkan bisnes Onexox. Semestinya anda JANGAN MUDAH KECEWA sekiranya menerima penolakan dari prospek. Jadi untuk mengelakkan anda melakukan kesilapan awal ketika closing prospek, saya sediakan LANGKAH PERTAMA yang mesti anda lakukan!

PERTAMA… Anda mesti khatam semua info berkenaan simkad ONEXOX seperti kadar panggilan, plan internet, pelan flexi DA dan MA, 10 F & F untuk kesemua Telco, Season Pass dan sebagainya. INI SANGAT PENTING supaya bila ada soalan dari bakal prospek, anda dapat jawab semua soalan DENGAN YAKIN. Sekiranya anda sendiri tergagap-gagap bila jawab soalan dari bakal prospek, sudah pasti prospek tidak yakin dengan produk anda.

 

Siapakah PROSPEK PERTAMA yang anda perlu closing terlebih dulu??

  1. Diri sendiri dan ahli keluarga termasuk suami/isteri dan anak-anak MESTI jadikan Onexox sebagai talian utama. Jika anda gagal memujuk anak-anak, isteri atau suami supaya jadikan Onexox sebagai talian utama… anda sebenarnya GAGAL untuk melangkah lebih jauh! Jadi, anda boleh lupakan niat anda untuk closing rakan-rakan anda kerana anda GAGAL di langkah yang pertama(ahli keluarga). Bagaimana anda boleh mempengaruhi orang lain untuk menggunakan talian Onexox.
  2. Sekiranya anda berjaya dalam Langkah Pertama, anda boleh mula sebarkan penjimatan di kalangan adik beradik, saudara mara dan sepupu-sepapat.
  3. Dan akhir sekali, barulah anda boleh besarkan bisnes anda di kalangan kenalan-kenalan di tempat kerja.(PENTING!! Khatam dulu bab simkad, baru boleh buka mulut). Prospek akan mudah yakin dengan apa yang disampaikan oleh anda.

 

Sebagai kesimpulannya, dalam STEP PERTAMA, sebaik sahaja anda jadi SD (Start from zero).. jual.. jual.. jual (daftar user – target awal minima 20 user beserta topup minima RM5) untuk naik pangkat sebagai Dealer. Pada masa ini, anda perlu banyak belajar & bertanya dengan penaja anda. Pada peringkat ini juga anda kerja seorang. P.S. Mereka yang tidak sabar dan yang nak cepat kaya akan berasa KECEWA kerana insentif hanya beberapa RM atau puluh RM sahaja sebulan. Harus diingat, pada masa ini akan ramai SD yang terus tidur, tidak aktif, port out atau buat bisnes lain kerana tidak sabar…

 

Sehingga bertemu semula dalam STEP KEDUA sebagai pengedar Onexox.

#Step 1 Untuk New Subdealer Onexox

Tips Terbaik Untuk Subdealer Onexox

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat,

 

Bertemu kembali dalam usaha kita memperkayakan ilmu marketing bagaimana nak besarkan income melalui bisnes simkad prepaid Onexox. Kali ini, saya akan berikan beberapa tips penting untuk rakan-rakan subdealer baru mahupun yang lama. Sila apply 5 LANGKAH MUDAH di bawah setiap kali anda closing user!

    • Subdealer/Dealer yang mendaftar nombor baru (SP), jangan lupa minta user topup terus RM10 untuk layak dapat tempoh sah 28 bulan (jadi kredit dalam HP akan ada RM15). Paling tidaknya user akan terasa penjimatan melalui akaun DA terlebih dulu selain dari dapat tempoh sah panjang!!!!

      ? Pastikan Subdealer/Dealer sentiasa ada bekalan erecharge yang cukup.

 

    • Beritahu user baru.. “Jika rasa jimat dengan Onexox, sila beritahu orang lain.. nanti boleh dapat insentif UGU 6%. Pastikan anda tinggalkan no HP anda @ bisnes kad @ flyers yang ada no HP anda kepada setiap user baru. Biasanya setelah mereka guna Onexox dalam 1 bulan.. mereka akan cari anda lagi untuk daftar keluarga, rakan² mereka etc…

 

    • Jika ada user yang daftar lebih dari 2 simkad ATAU mereka yang datang jumpa anda untuk kali ke 2… ajak mereka niaga (jadi SubDealer), hanya RM90 sahaja – dapat 5 simkad + full access sys untuk mulakan perniagaan.

 

    • Ajar user cara jimat seperti add 10 FnF, setting HP untuk elak pembaziran data, setting APN dan lain².

 

  • Sentiasa berhubung dengan penaja/pelantik anda. ?

 

# Tips Terbaik Untuk Subdealer Onexox

Hero-onexox

 

Terma dan Syarat :

  • Cabaran ini terbuka kepada SEMUA subdealer dan dealer yang berdaftar dalam group  XOXPREPAIDPLAN.COM
  • Tempoh cabaran bermula dan berakhir pada tarikh yang ditetapkan sahaja.
  • Keputusan pertandingan adalah MUKTAMAD.
  • SD/Dealer yang buat pendaftaran tertinggi dan pengaktifan tertinggi dikira pemenang.
  • Caj penghantaran ditanggung sepenuhnya oleh admin

Mengapa Cabaran Dealer Kental Diwujudkan??

Cabaran Dealer Kental saya wujudkan dalam group ini adalah untuk support dan sebagai tanda terima kasih kepada dealer yang benar² kental. Dan pemenangnya saya akan sponsor flyers, simkad, erecharge, data SP dan juga pendaftaran subdealer di bawah hierarchy pemenang.

Senarai Pemenang Cabaran Dealer Kental :

  1. Cikgu Amin (Cabaran DK Nov 2015) – Tier1
  2. En Fazli bin Ishak (Cabaran DK Mac 2016) – Tier3
  3. :roll: (Cabaran DK September 2016)

Perutusan Cabaran DEALER KENTAL September 2016
??????

MEKANISME:

  • Tempoh cabaran 1 hingga 29 September 2016.
  • SD/ Dealer yang buat pendaftaran & pengaktifan tertinggi dikira sebagai pemenang.
  • Cabaran berakhir tepat jam 12 mlm 29 September 2016.

Hadiah JUARA Dealer Kental Cabaran September 2016 :

  • Erecharge RM50
  • 10 simkad SP/MNP
  • Flyers 500 keping
  • 2G data Season Pass
  • Pendaftaran seorang Subdealer sebagai T1 anda
  • Insentif lantik SD/Dealer milik anda + 10% insentif topup
  • Anda akan terima komisen topup 2% setiap kali user yang dilantik oleh SD/Dealer tersebut melakukan topup.

Hadiah SAGUHATI Dealer Kental Cabaran September 2016 :

  • 1G Data Season Pass kepada sd/dealer yang berjaya buat 25 pendaftaran & pengaktifan user sepanjang tempoh cabaran

 

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat,

Untuk tips kali ini saya ingin kongsikan potensi perniagaan eRecharge Onexox untuk jangkamasa yang panjang.
E-Recharge merupakan akaun yang menyimpan modal tambah nilai (topup) yang boleh kita gunakan untuk menjual topup ONEXOX kepada pelanggan-pelanggan ONEXOX.

Cadangan saya, setiap subdealer atau dealer Onexox MESTI belajar niaga ereharge bermula dari sekarang. Ini kerana, once pengguna Onexox dah mencecah angka 7 juta nanti, mungkin ambil masa 3 hingga 5 tahun akan datang, anda dah kurang berniaga simkad dah.. Pada masa ini, untung harian anda adakah bergantung kepada apa yang anda mulakan hari ini…

Ayuh, mulakan berniaga erecharge Onexox hari ini terutamanya kepada yang belum bermula. Sebagai contoh, hari ini kita modalkan RM200 dan dapat untung RM8. Jika sehari anda berjaya menjual erecharge RM200, UNTUNG jual erecharge dalam sebulan bersamaan RM8 x 30 hari = RM240!!

Kesimpulannya, sambil bina rangkaian masing-masing, sila pastikan juga jualan erecharge bertambah. Bulan depan, katalah dah banyak permintaan, upkan modal erecharge kepada RM500.  Potensi keuntungan erecharge ketika ini bersamaan RM25 x 30 hari = RM750!!  Dan PALING PENTING, SETkan TARGET, “dalam tempoh 6 bulan aku nak achieve XXXX RM sehari”

Oh ya… Apa yang saya terangkan di atas TIDAK termasuk insentif dari topup pelanggan di setiap Tier (10% – 15%)

Kalau nak berniaga, niaga betul-betul. Segala peluang untuk jana keuntungan tu GRAB semuanya…. Erecharge pun sebenarnya lumayan untuk jangka masa panjang.

All the best rakan-rakan pengedar dan Selamat bermula niaga erecharge mulai hari ini!

Tips Untuk Subdealer

Untuk makluman para dealer, sehingga Julai 2015 seramai 600K telah mendaftar di Onexox tetapi lebih kurang 200K daripadanya telah “Terminated” dan 400K telah menjadi pengguna setia (aktif) Onexox. Graf pendaftaran pengguna terus meningkat dan tanggal 30 Mac 2016, seramai 1 juta pengguna Onexox yang aktif telah didaftarkan. Lihat info DI SINIbth_-brightred

Tahukah anda??? Ini adalah satu KEJAYAAN BESAR bagi Onexox yang baru setahun jagung berbanding dengan telco gergasi yang lain.

Bagi mereka yang tidak pernah menceburi perniagaan telekomunikasi mungkin berasa KECEWA bila melihat dalam hierakinya ada ramai user yang Terminated tetapi TIDAK PERNAH mengkaji mengapa users terminated dan apa kesanya terhadap bisnes/pendapatan yang diperolehi.

terminated

 

TAHUKAH ANDA MENGAPA hampir 200K terminated (hampir 100% no baru)?

  • Tidak aktifkan simkad dalam tempoh 30 hari dari tarikh daftar.
  • Aktif simkad TETAPI tidak pernah topup 90 hari dari tarikh daftar.

 

Cuba Anda Fikirkan STATEMENT di bawah!!

User yang “Terminated” atas dua sebab di atas TIDAK PERNAH menyumbangkan apa-apa insentif topup kepada penaja/dealer yang mendaftar. Ini menyebabkan tidak ada komisyen topup yang bertambah atau berkurang apabila mereka telah terminated.

 

Jadi mengapa anda harus “KECEWA” bila lihat mereka ini terminated?
Saya ulang sekali lagi… Mengapa anda harus “KECEWA” bila lihat mereka ini terminated? Sebenarnya anda dah untung jual simkad sebanyak RM2.20 kepada mereka. Ayuh… TAK PERLU KECEWA:)

thingking_cat

AYUH KITA KAJI APAKAH YANG MENYEBABKAN MEREKA “Terminated”?

  • Tidak mendapat penjelasan yang tepat dari dealer cara aktifkan simkad.
  • Mereka yang aktifkan simkad TETAPI tidak topup, hanya menggunakan RM5 yang sedia ada dalam MA akan mendapati kadar panggilan agak mahal dan terus buang simkad – SEBABnya tidak mendapat penerangan yang tepat cara JIMAT dari dealer yang menjual. Mereka tak sempat merasakan penjimatan dari Onexox.

 

Baca PERBUALAN Di Bawah..

DEALER KECEWA: Aduhhhai,… tiap2 hari user aku kena terminated,.. dari 100 tinggal 80 je,…
DEALER KENTAL: Ok sangat la tu,.. 80 dah jadi pengguna setia,… masuk komisyen tiap bulan,..

DEALER KECEWA: Nampaknya aku kena cari bisnes lain la,…
DEALER KENTAL: Aku nak buat Onexox la,.. lagi senang… Aku jual simkad RM10 ni.. mudah.. Kalau aku jual kat 10 orang,… 2, 3 terminated je… 7, 8 orang lagi akau dapat hasil berterusan,.. Income aku bertambah setiap bulan walau 30% kena terminated.

DEALER KECEWA: Tapi,.. tapi,.. ramai yang terminated tu,…
DEALER KENTAL: Cuba hang check, berapa insentif hang semasa tak terminated dengan selepas terminated,.. banyak ka yang berubah??? … kalau nak buat bisnes kena la mengaji,… kena belajar,..

DEALER KECEWA: Ha,.. ha,.. insentif tak la berubah … lebih kurang sama je,…
DEALER KENTAL: Tu la,.. aku nak habak kat hang,… yang kena terminated tu,… depa tu tak pernah topup pun,… sejak depa belum kena terminated atau lepas terminated,…. sama saja .. kita tak dapat sesen pun dari depa…. Terminated ka,… tak terminated ka,.. sama saja kita tak dapat apa-apa pun,…

DEALER KECEWA: Betoi juga kata hang tu,.. tapi apa aku nak buat?…
DEALER KENTAL: Aiiittt,.. hang tanya aku pula apa nak buat, bukan ka hang nak buat bisnes lain?,.. Ok, la,… hang buat macam aku,… explain betoi2 kat user cara nak guna simkad Onexox,… bagi depa sempat rasa bahagian jimat akaun DA dan FnF,… tentu depa tak lari,… nak bagus pujuk depa topup RM50 sekali gus,… gerenti depa tak lari,… Pastu hang jangan lupa, pesan kat depa, kalau rasa jimat … bagitau orang lain,… nanti bukan saja jimat tapi dapat duit lagi…

DEALER KECEWA: tak pa la,… tengok dulu la,… nanti aku pikiaq dulu,..
DEALER KENTAL: Ikut kau la labuuu,.. aku bagi nasihat je,… Kalau hang nak tengok komisyen cepat bertambah,… hang ajak orang lain ramai2 meniaga sama… macam aku,.. setiap hari bertambah user aktif,… terminate 3 tapi bertambah 10,… lama2 banyakkkk,….

DEALER KECEWA: Hang cakap pandai la,… sebab insentif hang dah banyak,…
DEALER KENTAL: Woooiiittt,.. sepatutnya hang la yang insentif banyak,… pasai hang dah 10 bulan,… aku baru 3 bulan je,..

 

MORAL.. awak kat mana??
Lihat di Bawah. Mereka juga bermula dari RM sen sen pada bulan pertama!

 

t1

t2

t3

t4

 

actnow

PERCUMA!

Isi nama dan email terbaik anda di bawah dan klik "SAYA NAK RAHSIA INI!" untuk download PERCUMA Ebook Eksklusif ini...


Nama :
Emel :

Nota : Autoresponder adalah dikuatkuasakan oleh Emelmatik.com dan hak privasi anda adalah dijaga sepenuhnya.